Ονομάζομαι Ελισάβετ Θεοδώρου και κατάγομαι από το όμορφο νησί της Αφροδίτη.
Με τους δύο γονείς κομμωτές απο μικρη ηλικία μεγαλωσα στο χώρο της ομορφιά, πορευτικα με αυτό το πάθος για 12 χρόνια..

Στα 17 μου πήρα τη μεγάλη απόφαση να ασχοληθώ με ένα από τα μεγάλα μου όνειρα, τη μουσική.
Πήρα την ταξιδιωτική μου βαλίτσα και χωρίς να γνωρίζω κάποιο, μητε τη γλώσσα άνοιξα τα φτερά μου και γραφικά στο πανεπιστήμιο της Βουλγαρίας..
Τελείωσα πτυχίο και μεταπτυχιακό με άριστα..

“Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον”..

Τα όνειρα μου συνωμότησαν και επιστράτευσαν όλα τα μέσα και τους ανθρώπους που χρειάζονται για να πραγματοποιηθούν..

Εκεί, στη χώρα των Ροδων, γνώρισα σχολές και ανθρώπους που παράλληλα με τη μουσική, με γοήτευσε η τεχνη της ονυχοπλαστικης..

Μετά από πολλα σεμινάρια από Βουλγαρία, Ρωσία, Γαλλία ,Μολδαβία, Ουκρανία, η εμπειρία, η διάθεση για εξέλιξη και οραματισμό, έθεσαν τις βάσεις ώστε το 2013 να δημιουργήσω το:

Elizabeth Theodorou
“The Art Of Beauty”

Το 2014 ταξίδεψα σε Λίβανο και διδάχτηκα την εφαρμογή για βλεφαρίδες από τη Λαιλα Φατιμ..

Το 2018 άρχισε η συνεργασία μας, με τον μέντορα μου και κορυφαίο στο χώρο της ομορφιάς Branko Babic στο ημιμόνιμο μακιγιάζ, στη σχολή” Phibrows”*

Το πλήθος σεμιναρίων σε Ελλάδα, Αγγλία, Σερβία, Γαλλία κ.α που παρακολούθησα και συνεργάστηκα, μου προσέφεραν πολύτιμη γνώση και εμπειρία στην αισθητική δερματοστιξία.

Κρατώντας τους ορίζοντες μου πάντα ανοιχτούς, δεν σταματώ εδώ! Ό,τι καινούριο ανακαλύπτω πάνω στο αντικείμενο, νιώθω την ανάγκη να το γνωρίσω καλά και να το διδαχθώ. Η γνώση άλλωστε δεν τελειώνει. Η αγάπη για την δουλειά μου, είναι η κινητήριος δύναμη της επιτυχημένης πορείας μου.

* μία από τις καλύτερες και μεγαλύτερες, (αν όχι η μεγαλύτερη), ακαδημία δερματοστιξίας και άλλων μεθόδων αισθητικής προσώπου στον κόσμο